Introaftenen er aflyst pga. vejret!
 
Elevguide
 
 

Bliv en del af gymnasiets store fællesskab. Se med her:


Vi tror på, at du får lyst til at lære mere, hvis du har smukke omgivelser og gode kammerater omkring dig. Derfor tilbyder Mariagerfjord Gymnasium et sundt og inspirerende studiemiljø.

En moderne skole

Skolens navle er Grønnegården, hvor alle elever samles over frokost, lektier, gruppearbejde eller til den månedlige fællessamling, Plenum. Fra Grønnegården har du adgang til biblioteket, hvor du blandt andet kan låne bøger og spil. Det er også her, du finder kantinen, der dagligt har frokostretter, forfriskninger og lidt sødt på menuen.

Overalt er omgivelserne renoverede, lyse og moderne. Lige fra de nye laboratorier til skolens eget fitnessrum, som du er velkommen til at benytte – både i og udenfor skoletiden. Trænger du i stedet til at få pulsen ned, kan du besøge skolens lounge-områder, stillezoner eller gå ud i skov-kantinen under de store bøgetræer.

Et levende sted

Skolens smukke rammer er fyldt med liv og aktiviteter, du kan tage del i. Der er fredagscaféer, Parentes-fester, fællestimer og idrætsturneringer, og der er tilbud om frivillig undervisning i blandt andet musik og billedkunst.

Du har også mulighed for at sætte dit eget præg på Mariagerfjord Gymnasium. For eksempel kan du medvirke i årets koncerter eller musical, der fylder skolens store sal til bristepunktet. Du kan deltage i festudvalget, klasserådet og elevrådet. Eller du kan blive tutor og tage godt imod de nye elever, så de også bliver en del af skolens fællesskab.

Og hvis du har lyst til at fortsætte efter skoletid, har du mulighed for at blive på skolen til kl. 18.30. Du skal blot hive fat i driftsleder Alexandar Laumann (tlf. 29 24 84 67, mail ala@mf-gym.dk), så hjælper han med det praktiske.