Velkommen til

Mariagerfjord Gymnasium

Du fornemmer det i samme øjeblik, du træder ind ad døren. Den gode stemning, det levende studiemiljø og stærke fællesskab på Mariagerfjord Gymnasium.

Her mødes unge fra hele Mariagerfjord Kommune med forskellige baggrunde og drømme. Vi er et rummeligt gymnasium, hvor ligheder og forskelligheder trives i gensidig respekt. Her kan du komme, som du er – der er plads til alle.

WEB Mariagerfjord Gymnasium 0268

Musik+

Musik+ er et samarbejde mellem Mariagerfjord Gymnasium og Mariagerfjord Kulturskole. Tilbuddet giver dig en unik mulighed for at blive bedre til at spille musik, mens du får en studentereksamen. Du får mere musikundervisning og et tilbud om ekstra soloundervisning med rabat hos Kulturskolen.

Musik+ er for alle. Både for dig, der er nybegynder på dit instrument og gerne vil blive bedre. Og dig, der allerede har flere års erfaring og er vant til at spille.

LÆS OM MUSIK+

Sport+

Mariagerfjord Gymnasium har et uddannelsestilbud til dig, der både drømmer om at få en studenterhue og vinde medaljer. Skemaet tager højde for to ugentlige morgentræninger – uden at uddannelsen går på kompromis med det faglige niveau.

Desuden samarbejder gymnasiet med Team Danmark. Så hvis du har en sportslig godkendelse fra Team Danmark, kan du vælge at forlænge din uddannelse med et år.

LÆS OM SPORT+

WEB Mariagerfjord Gymnasium 8381
WEB Mariagerfjord Gymnasium 9704
WEB Mariagerfjord Gymnasium 8366
WEB Mariagerfjord Gymnasium 9388

VORES FOKUS

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9765

VORES FOKUS

Eleven i centrum

Vi har et stærkt undervisningsmiljø med høj faglighed og engagerede lærere, der er interesseret i dig, din læring og din trivsel. I løbet af gymnasietiden vil lærerne udfordre og flytte dig, og hvis du skulle snuble undervejs, er de klar til at gribe dig. Du bliver set og hørt, og du får medindflydelse både i undervisningen og i hverdagen på gymnasiet.

LÆS MERE

WEB DSC 2176

Elevernes musical

Gymnasiets musical 100% elevstyret. Det er elever, der står for manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys. Der er endda elever, som samles i en "hyggegruppe", der henter mad og spreder god stemning.

På den måde samler forestillingen hele gymnasiet på tværs af uddannelser og årgange, når elever fra både stx, hf og vhf knokler for at blive klar til premieren.

LÆS OM MUSICALEN

Web Ind IMG 7865
Web IMG 5317
Web DSC 8553

Følg med i hverdagen på Mariagerfjord Gymnasium

BESØG OS PÅ INSTAGRAM

FERIELUKKET

God sommerferie

Gymnasiets kontor holder lukket fra d. 30/6 til d. 6/8 (begge dage inkl.).

Eleverne har første skoledag efter sommerferien: 

  • 1.vhf: Fredag d. 11/8
  • Alle øvrige elever: Mandag d. 14/8

God sommerferie til alle!

Vigtig information

Virtuel undervisning

På grund af snestormen er der virtuel undervisning onsdag d. 3/1 og torsdag d. 4/1.

Hold øje med Lectio for mere information.

 

BOOK ET BESØG

Book et besøg

Besøg gymnasiet på et tidspunkt, der passer dig. Her vil en af vores elevvejledere tage imod dig, vise dig rundt og fortælle om de mange muligheder på Mariagerfjord Gymnasium.

LÆS MERE